We snappen dat je vragen hebt

Wij beantwoorden ze voor je hieronder

Algemeen

Wij leggen het voor je uit op deze pagina! Het komt er op dat je vanuit je eigen woonkamer de Bingo live kan volgen op de Facebook pagina van Luigi’s Voorhout!

Alle prijzen kopen wij in bij ondernemers in Sassenheim die het op dit moment erg zwaar hebben. Veel kappers, horeca en andere winkels zijn gesloten. Deze Bingo is bedoeld als hart onder de riem!

De derde editie is op zaterdag 30 mei om 20:00!

Wij sluiten de verkoop van de Bingokaarten op donderdag 28 mei om 17:00. Wij gaan namelijk de dag erna de kaarten rondbrengen in het dorp.

Nee, helaas niet. Wij snappen je teleurstelling, maar om logistieke redenen hebben wij besloten de kaarten alleen aan inwoners van Sassenheim te verkopen. Wij hebben simpelweg de mankracht niet om door heel de streek de kaarten af te leveren.

Zo veel als je wilt. Let op: als je de Bingokaarten weggeeft, dan is het belangrijk dat het huishouden in contact staat met Dennie. Bekijk dit filmpje voor meer informatie.

Betalen en Levering

Nee, de Bingokaarten dienen direct te worden afgerekend met IDEAL.

Wij zullen de Bingokaarten vrijdag 15 of uiterlijk zaterdagochtend 16 mei rondbrengen.

Je hoeft niet thuis te zijn. Wij gooien de Bingokaarten gewoon door de bus!

Het eten wordt tussen 18:00 en 19:00 op zaterdag 30 mei bezorgd. Wens je een andere tijd? Neem dan even contact op met de betreffende onderneming.

Tijdens de Bingo

Wij hebben de gekste varianten gezien! Beamers, televisies, maar ook gewoon voor de laptop, tablet of telefoon. Zolang het apparaat maar Facebook live kan streamen.

Waarschijnlijk is je internetverbinding matig. Wij adviseren altijd even van te voren te controleren of alles werkt . Je hoeft niet te bang te zijn om nummers te missen. Via de Whatsapp sommen wij ook de nummers op. Meer informatie vind je hier.

Gefeliciteerd! De prijs komt zo snel mogelijk je kant op. Wij nemen contact met je op!